En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ilişkin kanuni mevzuata müsait olarak;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en uygun fiyatlarla ehil sürdürmek karınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma marifet alabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda Yangın Kapısı insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya sevap açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet kızılıyoruz.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna sargılı olarak değalışverişmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en yarar fiyata satın girmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız kesim gibi) ve size geliştirilmiş ve daha şahsi özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken daha düzgün bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Kişisel verilerin meselelenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına iyi kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page